Fenntarthatóság

A társadalmi felelősségvállalás, a környezetet nem veszélyeztető gyártási folyamatok és alapelvek iránti eltökéltségünk a Fernox nemzetközi növekedési stratégiájának alapvető részét képezi. Vállalati víziónk része, hogy vezető szerepet töltsünk be az iparágon belül, valamint fejlesszük a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi területeinket. A cél, hogy alacsony ökológiai lábnyomú, kiváló minőségű, piacvezető vízkezelő termékeket tudjunk gyártani,csökkentve a háztartási és kereskedelmi központi fűtési rendszerek energiafelhasználását és üvegházhatású gázkibocsátását.

A Fernox K+F és gyártási telephelyei minden alkalmazandó szabályozásnak megfelelnek és egyesével auditálva vannak, és olyan szervezetek akkreditációival rendelkeznek rendelkeznek,mint a BSI, KIWA, BELAQUA, EST. A Fernox telephelyeire az alábbi menedzsment rendszerek vonatkoznak:

ISO 9001 Minőségirányítási rendszer (QMS)
ISO 14001 Környezetvédelmi vezetési rendszer (EMS)
OHSAS 18001 Munkahelyi biztonság és egészségvédelem (OH&S)

Mindezek mellett a Fernox termékeit megbízható, biztonságos és fenntartható módon gyártja, terjeszti, használja, forgatja vissza illetve semmisíti meg. Termékeink minőségét olyan szerteágazó, és ahol lehetséges,iparilag meghatározott vizsgálati módszerek segítségével ellenőrizzük, mint a BuildCert.