A vízkezelési iparág meghatározó szereplőjeként a Fernox bemutatja szűrőkínálatának legújabb tagját, a TF1 Sigma Filtert. A precíziós tervezésű, robusztus szűrő polimer kompozitból készült, és a már jól ismert TF1 Omega Filterhez hasonlóan minden lakossági igényt kiszolgáló méretben elérhető. Könnyen szerelhető, gyorsan karbantartható, 10 év garanciát biztosítunk rá. A TF1 Sigma Filter minden tekintetben magán hordozza a Fernox hagyományait: Innovatív, megbízható, kiemelkedő teljesítményű termékek fejlesztése – kompromisszummentesen!

Az 1964-ben alapított Fernox piacvezető gyártói szerepet tölt be a vízkezelő vegyszerek, a központi fűtésrendszerekhez készített szűrők, a vízvezeték-szerelési fogyóeszközök és a diagnosztikai tesztelési szolgáltatások piacán. Számos iparágat megújító technológia mellett a Fernox nevéhez fűződik az első fűtésrendszermosó pumpa, illetve lakossági használatra szánt inhibitor fejlesztése és gyártása is.

A TF1 Sigma Filter nagyon hatékonyan szűri ki a mágneses és a nem mágneses szennyeződéseket is. A HPS technológia révén a leválasztó belsejében csökken az áthaladó víz sebessége, így a beépített mágnes jóval erőteljesebb megkötő hatást fejt ki.

A TF1 Sigma Filter precíziós kialakításának köszönhetően teljesen szivárgásmentes. A karbantartás és tisztítás során nincs szükség a tömítés vagy egyéb más komponensek cseréjére.

A helyszíni adottságokhoz igazítva a TF1 Sigma Filter akár 45°-ban is felszerelhető. A TF1 Sigma Filter helyigénye kicsi, kialakítása kompakt.

A megbízhatóság és tartósság jegyében jegyében a TF1 Sigma tartálya és nikkelezett sárgaréz csatlakozásai között kettős, radiális tömítés található.

A TF1 Sigma Filter tartályát alkotó speciális polimer kiváló hő- és nyomástűrő tulajdonságokkal rendelkezik.Tesztjeink során 2–10 bar közötti nyomással, –5 °C és +90 °C közötti váltakozó hőmérsékleti terheléssel bizonyosodtunk meg arról, hogy a TF1 Sigma Filter minden lakossági fűtésrendszerben hosszú időn keresztül fog helytállni.

A TF Sigma multifunkcionális leeresztőszeleppel rendelkezik. A Fernox Express termékek akár nyomás alatt lévő rendszerbe, az 500 ml kiszerelésű vegyszerek pedig a szűrőt nyomás alól kizárva, 180 fokkal elforgatva, a leeresztőszelepen keresztül gyorsan beadagolhatóak. A tartályban helyet kapott mágnes prémium minőségű neodímium felhasználásával készült, és rendkívül hatékony szűrési teljesítménnyel rendelkezik.

„Megkérdeztük szerelőpartnereinket, hogy számukra mi a legfontosabb szempont akkor, amikor kiválasztják az iszapleválasztót, amit be fognak építeni. Visszajelzéseik alapján az „egyszerű–nagyszerű” elve központi szerepet tölt be a döntés során. A TF1 Omega Filter nagyon népszerű, és szeretik a szerelőink, így – a megbízhatóság, könnyű szerelés és karbantartás tekintetében ezt a koncepciót szeretnénk továbbvinni, új szintre emelni. A TF1 Sigma kiválóan illeszkedik a Fernox TF1 szűrők családjába, és biztosak vagyunk abban, hogy nagyon sok új és régi szerelőnk tetszését elnyeri majd” – mondta Yves Desplenter, a Fernox Benelux államok értékesítési igazgatója.

További információkért kérjük keresse fel weboldalunkat: www.fernox.hu

Country