Rólunk

Az 1964-ben alapított Fernox piacvezető gyártói szerepet tölt be a vízkezelő vegyszerek, a központi fűtésrendszerekhez készített szűrők, a vízvezeték-szerelési fogyóeszközök és a diagnosztikai tesztelési szolgáltatások piacán. A Fernox úttörő vállalatként energiahatékony termékeket fejlesztett ki a hagyományos és megújuló technológiák terén, háztartási és kereskedelmi alkalmazásokban egyaránt. A vállalat egy progresszív kutatási-fejlesztési program mellett kötelezte el magát, és a szervezeten belül egy rendkívül sokoldalú kutatási-fejlesztési tudóscsapatot tart fenn az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Indiában.

Központi székhelye az egyesült királyságbeli Wokingban kapott helyett, gyártóüzemei az Egyesült Királyságban és Európában találhatók, ezen kívül pedig Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában, Magyarországon, a Kínai Népköztársaságban és az Egyesült Államokban is rendelkezik kirendeltségi irodákkal. A Fernox a MacDermid Enthone Industrial Solutions leányvállalataként végzi tevékenységét, amely speciális, csúcstechnológiás termékek globális, sokoldalú gyártójaként és műszaki szolgáltatóként ismert, az Element Solutions Inc (NYSE: ESI) üzleti egysége. Az Element Solutions Inc a speciális vegyszerek terén piacvezető vállalat, a hozzá tartozó vállalkozások számos különböző olyan terméket kínálnak, amelyek továbbgondolják az emberek által a mindennapi életben használt termékeket. 

Tükrözve a vállalat strukturális átalakulását, 2019-ben egyesült királyságbeli vállalatként – Fernox Ltd néven – globálisan is bejegyzésre került a Fernox márkanév.

Kutatás és fejlesztés

„A Fernox számára kiemelten fontos, hogy üttörő szerepet töltsön be a piacon technológiai ujításaival, megfelelve az ipar gyorsan változó követelményeinek.
A világ több pontján lévő 13 laboratóriumban és fejlesztő központban, több, mint 250 tudós és mérnök fejleszti temékeinket. „

„Kutatásaink során szigorúan tiltjuk az állatkísérleteket. Vegyszereinket úgy tervezzük, hogy jelentősen
meghaladják az ipari szabványokat. Számtalan akkreditációval és díjjal rendelkezünk, termékeink
megfelelnek az Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua, Buildcert szigorú követelményeinek.”

A Fernox szigorú vállalati felelősségi politikát folytat, amely elősegíti a legjobb gyakorlatot és megtiltja az állatkísérleteket. Vegyi termékei jelentősen meghaladják az ipari normákat, és az Energy Savings Trust Registered, a KIWA, a WRAS, a Belgaqua és a Buildcert jóváhagyásokat és akkreditációkat kapott.

Kiemelt termékeink

TF1 Sigma Filter

A TF1 Sigma szűrő egy nagy teljesítményű, precíziósan megtervezett in-line rendszerszűrő, amely a nagyobb megbízhatóság

Tovább »

TF1 Omega Filter

A Fernox TF1 Omega Filter egy kimagasló minőségű, nikkelbevonatú, sárgarézből készült mágneses iszapleválasztó. Belsejében hidrociklonokus

Tovább »

Country