A Fernox 2024-benünnepli fennállásának 60. évfordulóját.   A világ első vegyszeres vízkezelő berendezéseket gyártó vállalataként az elmúlt hat évtizedben a Fernox folyamatosan vezető szerepet töltött be a fűtésrendszerek területén – a vegyi anyagok használatától, a tesztelési és szűrési technológiákon át, egészen a fűtési- és megújuló forrásokat használó rendszerek energiahatékonyságának megőrzéséig.

Peter Muetzel német mérnök ötlete alapján született Fernox az évek során exponenciálisan fejlődött egy globális vállalattá, amely tudását a helyi piacon alkalmazza, hogy vegyszeres vízkezelés és szűrők széles skáláját kínálja mind a hagyományos, mind a megújuló forrásokat használó fűtési rendszerekhez. Ez kiterjedt kutatási és fejlesztési képességeinek, valamint elkötelezett tudósokból és mérnökökből álló csapatának köszönhető, akik innovatív megoldások piaci bevezetésén dolgoznak. A legújabb példák közé tartozik a díjnyertes TF1 Sigma HP szűrő és a HP-EG hőközvetítő-közeg.

A Fernox már régóta elkötelezett a szerelők és gyakornokok képzése mellett; folyamatosan lobbizik a vízkezelés helyes használatáért és az iparági legjobb gyakorlatok alkalmazásáért, mivel az évek során az energiahatékonyság és a környezeti hatás növekedése egyre inkább előtérbe került globálisan és az Egyesült Királyságban.

A 60. évében, a Fernox sokat vár az új termékek és technológiák bevezetésétől, az ügyfelek bevonásától és a jótékonysági partnerekkel való együttműködéstől. Emellett a Fernox továbbra is a szerelők támogatására összpontosít, beleértve a már most is átfogó és lenyűgöző képzési létesítményeibe történő további befektetést, amely tovább javítja ezt az értékes erőforrást a jelenlegi és a következő generációk számára.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen hihetetlen mérföldkövet ünnepelhetünk” – mondta Ernie McDonald, a Fernox igazgatója. „60 erős év áll mögöttünk, és nagyszerű jövő vár ránk, sok innovációval és izgalmas feladatokkal, hogy megünnepeljük gyémánt évfordulónkat. Bár fontos visszatekinteni és elismerni mindazt, amit elértünk, a csapat számára idén minden a jövőről szól – továbbra is teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a környezethatékonyság mellett.”  További információért keresse fel: www.fernox.hu

Country