A vízkezelési szakértő Fernox bemutatta az új, ultrakompakt TF1 Sigma Mini-t, amely praktikus megoldást kínál olyan kisebb fűtésrendszerek számára, ahol jelentősebben korlátozott hely áll rendelkezésre. Magas szűrőkapacitással rendelkezik, egyszerűen telepíthető és karbantartható. A TF1 Sigma Mini kiegészíti a Fernox már eddig is széles iszapleválasztó portfólióját, így a szerelők minden helyszínhez a legmegfelelőbb megoldást választhatják.

A már megszokott Fernox minőséggel gyártott ultrakompakt TF1 Sigma Mini tökéletes választás társasházi lakásokhoz, új építésű ingatlanokhoz, vagy egyéb, kisebb fűtési rendszerekhez. Kevesebb mint két perc alatt könnyen telepíthető. Függőleges csőre történő szereléshez terveztük, nagyon szűk helyeken is elfér, a csövezésen csupán 106 milliméternyi helyet igényel.

Az iszapleválasztó egyben adagolási pontot is biztosít a Fernox vízkezelő vegyszereinek, és rendelkezik egy hasznos ürítő-szeleppel, amely nagyban megkönnyíti a tisztítást a szűrő szétszerelése nélkül.

Legújabb, ultrakompakt iszapleválasztónkhoz 10 év garanciát adunk. Tervezésénél az eredeti TF1 Sigma modell technológiáját gondoltuk tovább. A TF1 Sigma Mini megvédi a kazánt fűtésrendszerben lévő iszapos és egyéb szennyeződések káros hatásaitól, megbízható magas hatásfokú szűrőteljesítményt nyújt. Az egyik legjobb kV értékkel rendelkezik a hasonló méretű szűrők közül a piacon, így minimalizált nyomásveszteség mellett is magas szűrési kapacitást nyújt.

Ernie McDonald, a Fernox ügyvezető igazgatója szerint: „A TF1 Sigma Mini kiváló kiegészítése iszapleválasztó-portfóliónknak és kiválóan megmutatja elkötelezettségünket a folyamatos innováció iránt. A Szerelők bármilyen típusú rendszerrel vagy helyzettel is találkozik a helyszínen, legyen bármilyen kevés hely a telepítésre – a Sigma Mini-re mindig számíthatnak. Széles portfóliónk mindent biztosít, amire szükség van a munka professzionális elvégzéséhez.”

Az új TF1 Sigma Mini ¾”-os csatlakozásokkal elérhető minden forgalmazóknál.

További információkért látogasson el a www.fernox.com/hu/tf1-sigma-mini weboldalra.

A 1964-ben alapított Fernox piacvezető gyártó a fűtésrendszerek vegyszeres vízkezelésének, mechanikai szűrésének, diagnosztikai megoldásainak terén. Úttörő szerepet töltött be számos, az energiahatékonyságot optimalizáló termékek fejlesztésében, mind a hagyományos, mind a megújuló technológiák terén, háztartási és ipari alkalmazásokban. A Fernox a MacDermid Enthone Industrial Solutions leányvállalataként működik, amely globális, csúcstechnológiájú speciális termékeknek diverzifikált gyártója, az Element Solutions Inc. részeként.

Country