Powerflushing

Miért powerflush?

Ha iszapot és a törmeléket eltávolítani, akkor felgyűlhet a radiátorok, csővezetékek és a hőcserélők, ami súlyos dugulást. Ez csökkenti a hő és a cső, radiátor szelep és szervó. Egyes esetekben ez közelítenek az idő előtti meghibásodásához vezethet, a bojlert.

Powerflushing elterjedt módszer a tisztítás és a központi fűtés. A powerflushing egység elküldi a víz nagy sebességgel a rárakódott vízkövet, és távolítsa el a szennyeződést, és a lerakódott iszapot. Alapos powerflush javítja a hő eloszlása az egész ingatlan, később csökkenti háztartási energiaszámlák és javítja a rendszer megbízhatóságát.

fűtési iszap lerakódás okozza.

powerflush?

___
Mi kell

 • Powerflush egység, mint például a gépi öblítő Fernox Powerflow MKIII.
 • Fernox TDS műszer
 • Fernox Powerflushing Cleaner F5
 • TF1 Fernox öblítő adaptert/ Powerflow vágóasztal szivattyú adapter (ha szükséges)
 • Powerflushing szűrő (opcionális)
 • Fernox védőburkolata F1/ Fernox szűrő folyadék + védőeleme/ Fernox Alphi-11
 • Fernox Védőelem készlet (opcionális)

___
Eredeti

kezdeti a házba kell kitölteni, a kivitelezőt. Nagyon feltorlódott olajsár potenciális területeket kell, azaz hideg radiátorok, valamint azokat a területeket, amelyek erősen korrodált. Ha erősen korrodált alkatrészek tartják, a kivitelezőt tudomására kell hozni, hogy a tisztítás kiteheti a legtöbb korrodált területekhez.

___
a powerflushing

a folyamat megkezdése előtt kell, hogy a rendszer megfelelően van-e beállítva a Powerflow.

 1. Kapcsolja ki az összes elektromos vezérlők és az elektromos rendszer (ha van pl. a Powerflow vágóasztal szivattyú adapter). Győződjön meg arról, hogy a hengerfej és a radiátor burkolat rögzítés szelepek teljesen nyitott.
 2. Ellenőrizze, hogy az összes termosztatikus radiátor szelepeket, vagy TRV-fej, vagy a maximális, és áramlásosztó szelep zárva van és a zóna nyitott. Az anti-gravitációs kell összekötve, összekötve, vagy ideiglenesen eltávolítva.
 3. izolálja az összes hőmérséklet tárolás
 4. Most dönt a legjobb helyzetben ahhoz, hogy keresse meg, és kösse be a Fernox Powerflow. Ez könnyen elérhető legyen alkalmas hulladék és egy kényelmes vezetékes víz. Használja a fürdőszobát ellátó áramkörbe építsenek be áramvédő-kapcsolót (A) a szivattyú bekötése az elektromos aljzatból.

powerflushing gép csatlakozik a rendszer öblítés a TF1 adaptereket kell használni, ahol a TF1 Fernox szűrő van telepítve. A másik lehetőség, hogy a mennyiség és a kazán (ami különösen akkor hasznos, ha a kazán cseréje), vagy csatlakoztassa a gépet a cirkulációs szivattyú a Powerflow vágóasztal szivattyú adapter. Végül is a gép csatlakoztatása a hűtőt, azonban ezt a lehetőséget csak akkor használja, ha nincs más csatlakozási pont.

5. Csatlakoztassa a vezetékes víz ellátás, túlfolyó és lefejtő csövét, annak biztosítására, hogy minden szakaszoló szelepek zárva vannak.

6. Szerelje fel a szűrőt a powerflushing áramlásszabályozó szelep a camlock csatlakozó aljzatot.

7. Kösse be a gumicsövet a powerflushing szűrő a hím camlock csatlakozó x000D._x000__D_

___
Begin powerflushing

a hajtásátvitel, a kezdeti öblítse át a rendszert vízzel. Töltse fel friss vízzel, és a gépet Fernox Powerflushing Cleaner F5. A tisztító (bár a fűtés be van kapcsolva, ha lehetséges) és dinamikus egyensúly az öblítő (hátramenet) rendszeresen

8. Kapcsolja ki az összes, kivéve a fűtőtest.

9. A rendszer feltöltését és a powerflush egység működik, és továbbítja az áramlási irány egy-két percig.

10. Kissé nyissa ki a leürítő szelepet és a levegőszelepet. Ellenőrizze, hogy a leeresztő csövet a megfelelő szennyvíz-elvezető.

11.kissé nyissa ki a leürítő szelepet és a levegőszelepet. Ellenőrizze, hogy a leeresztő csövet a megfelelő szennyvíz-elvezető.

12.Fokozatosan nyissa ki a leürítő szelep további növelése, a hálózati bemenet. Célja, hogy a maximális ürítési gyakoriság, lehet, hogy a hálózati víz áll rendelkezésre. Tovább cirkulációs a powerflow.

A feltöltő és leeresztő szükség lehet, ha az áramlás kiegyensúlyozva fordított miatt a rendszer minden ellenállás irányát. Az összes rendszer, és tisztítsa meg a lépcsőn az emeletre, fűtőtest, radiátor jobban érinti az iszapot és.

___
a

végül, miután lekötötte, és a targonca ismételt üzembevétele, dózis, Fernox védőburkolata F1. Ha szükséges, a fagyállót Fernox Alphi-11 is lehet használni. A másik lehetőség, ha egy rendszer szűrőt lehet adagolni a folyadék Fernox szűrő+. Központi fűtés fernox védők hosszú távú védelmet nyújt a korrózió, a vízkőképződést és a rendszer hatékonyságát.

1. A szűrő hozzáadása védőelemét/ feltöltő kör/. Superconcentrate fernox Express vagy a termékek mennyisége, így gyorsan az idő.

2. A védőelemet, amíg a rendszer el nem éri az üzemi hőmérsékletet

3. Ellenőrizze a védőburkolat a koncentráció Fernox Védőelem készlet, majd vissza, és próbát.

rendszerét meg kell tisztítani és átöblíteni, alaposan

Az alapelv, hogy a friss víz, ellenőrzött körülmények között, távolítsa el a szennyeződéseket, tekintse meg a “Hogyan…” video további információ vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

További információra van szüksége az Ön ügyfelei számára? Jelen jótállás azon veszteségekre korlátozódik, hogy videó helyett.