Charel Marais-t nevezték ki a piacvezető Fernox EMEA régióinak (az Egyesült Királyságot és Írországot is beleértve) kereskedelmi igazgatójává. A bejelentés összhangban van a cég progresszív és dinamikus globális terjeszkedésével, az ezzel párhuzamosan fejlődő rugalmas ügyféltámogatással és a kapcsolódó szolgáltatásokkal.

A Fernox azonnali hatálybalépéssel Charel Marais-t nevezte ki az EMEA régióinak kereskedelmi igazgatójává, szem előtt és fókuszban tartva a cégnél mindig is magas prioritással kezelt kutatás-fejlesztést és az innovatív partnerkezelési megoldások további, magasabb szintre emelését.

Új pozíciójában Charel a Fernox értékesítői csapatainak munkájáért felel Európa-szerte.

Charel egy éve csatlakozott a Fernoxhoz értékesítési vezetőként, ezt megelőzően pedig hatalmas tapasztalati tőkét halmozott fel a HVAC (ipari) szektorban. Több mint 20 évet töltött el vezetői pozíciókban Hollandiában, Dél-Afrikában és Angliában.

Számos sikerre vitt stratégia és kiemelkedően teljesítő értékesítő csapatok fémjelzik múltbéli munkáját. Charel szerepe kulcsfontosságú lesz a Fernox már meglévő és új ügyfeleinek kezelésében, üzleti kapcsolatainak kimagasló minőségű fenntartásában.

Charel gondolatai a kinevezéséről: „Új pozícióm számos szakmai kihívást és lehetőséget tartogat, aminek nagyon örülök. Alig várom, hogy elkezdve munkámat fantasztikus kollégákkal és csapatokkal dolgozhassak Európa-szerte! Segíteni szeretnék abban, hogy az üzlet még szilárdabb alapokon működhessen, és zavartalanul növekedhessen tovább. Hozzáállásom gyakorlatias és kollegiális. Célom, hogy a lehető legjobban kezeljük minden új és meglévő partnerünk ügyét. Új értékesítési stratégiáim mentén szeretném a Fernoxot magasabb szintre emelni.”

További információk: www.fernox.hu

Country