A Fernox Power Cleaner F8 egy hatékony, citromsav alapú tisztítószer, amelynek feladata a korrózió, a vízkő és egyéb szennyeződések eltávolítása az erősen szennyezett, iszapos központi fűtési rendszerekből, helyreállítani és fenntartani az optimális hatékonyságot és csökkenteni az üzemzavarok kockázatát. Ez a gyorsan ható, nagy teljesítményű, erőteljes új formula nagy koncentrációban tartalmazza a kulcsfontosságú hatóanyagokat, ami azt jelenti, hogy egyetlen, könnyen használható 500 ml- es flakon képes megbirkózni még a legszennyezettebb központi fűtési rendszerekkel is, az angol otthonok 97%- ában.

Ideális utólagos beszereléseknél vagy kazáncserénél, amikor a meglévő rendszerek alapos tisztítása szükséges. A Power Cleaner F8 felgyorsíthatja és elősegítheti a tisztítási folyamatot.  Manuális, mágneses vagy gyorsöblítéses megoldásokhoz egyaránt használható. Ez a nagy sűrűségű tisztítószer nem habzik fel, ami azt jelenti, hogy a szerelőknek lényegesen kevesebb időt kell a helyszínen tölteniük a tisztítószer maradványainak eltávolításával, mint a versenytárs tisztítószerek esetében. pH- semleges formula, ami azt jelenti, hogy az iszap és vízkő vízrendszerből történő eltávolítását követően már nincs szükség semlegesítő termékre.

Az 500 ml- es Power Cleaner F8 termékben nagy koncentrációban találhatók meg a kulcsfontosságú összetevők, ami azt jelenti, hogy egyetlen, könnyen használható 500 ml- es flakon segítségével akár egy 130 literes központifűtés- rendszer (16 radiátor) vagy egy 250 m2– es padlófűtés- rendszer is tisztítható – így egy flakon akár nagyobb rendszerek esetén is elégséges.

A Power Cleaner F8 egy erőteljes, pH- semleges tisztítószer, amely nem tartalmaz toxikus vegyületeket és kompatibilis a központi fűtési rendszerekben gyakran használt fémekkel és más anyagokkal, továbbá használható a Fernox piacvezető inhibitor termékeivel, így biztosítva a legjobb és leggyorsabb eredményt.

Richard Crisp, a Fernox vezető vegyésze a következőket nyilatkozta: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékválasztékunk valóban átfogó legyen és a szerelőknek a lehető legjobb választást kínálja a nagyteljesítményű és minőségi termékekből, így munkájuk során minden előforduló helyzetre felkészülhetnek. Szeretnénk biztosítani, hogy a különböző rendszertisztítási típusok – beleértve a BS 7593:2019 által javasolt átöblítéses módszert is – a legkönnyebben és leggyorsabban kivitelezhetők legyenek az új Power Cleaner F8 használatával. Ez a pH- semleges tisztítószer egy erőteles és gyorsan ható kémiai vegyület, amely semlegesített citromsavat tartalmaz, így használható régebbi, problémásabb rendszerekben is. A Power Cleaner F8 használható az univerzális Fernox Cleaner F3 (elérhető 265 ml, 500 ml és Express verziókban) mellett az új és enyhén iszapos rendszerekben, illetve a DS40 Descaler and Cleaner termékkel is, amely ideális olyan vízköves rendszerek hatékonyságának visszaállítására, amelyek savas alapú tisztítószert és semlegesítőt igényelnek.”

Ha szeretne többet megtudni a Fernox- ról, illetve a vízkezelő termékekről, látogasson el a következő oldalra: www.fernox.com

Country